More to Sweden than IKEA

2011-01-20 | 23:02:56
Jag har fallit i lyxfällan, enda sen jag sa till min chef att man inte kan få tag på bra kött i mataffärer här och han rekomenderade Waitrose som är typ östermalmshallen i jämförelse med Sainsbury där jag har handlat senaste året så har jag inte kunnat låta bli att gå in och lyxa runt bland hyllorna, charkeri, färsk fisk, ostar, saftiga färska grönsaker, spännande kryddor, såser etc.! Mn mun vattnas bara jag tänker på det. Idag blev det färsk lax med gräddfil och färska örter och så lite toblerone på det.

Mmmmmmmmm jag saknar att ha pengar känner jag nu. Jag vill ha ha haha ha.. Good mat, nya kläder, smink, dricka wiskey istället för öl, klippa mig, ha mer mer mer!



Onsdag

2011-01-20 | 20:56:16
Igår så gick jag och Allan ut med Ben och co. Först tog vi några öl på catch sen hamnade vi på någon typ warehousefest som var rätt cool, de hade helt flippat musik, konstiga rum överallt och en konstig t-shirt/tryckmaskin i ett som snurrade runt och var fin.

Jag och Allan drog vid 1-2tiden. Vi gick en bit men sen blev det taxi för bussen kom aldrig. En pund var så ganska perfa. Bästa toasten när vi kom hem!




Vardag

2011-01-18 | 20:49:03
I måndags på jobbet så såg jag råttan igen dessutom så höll en sladd på att börja brinna, händelsefyllt minst sagt. Idag var det segare än slem. Har bara gått och tänkt på mina varma mackor med lyxskinka som jag varit sugen på. Nu är de i ugnen <3

Allan har fått jobb på the Gap. Dock bara halvtid. Något i alla fall.

Australienaren ska sluta på jobbet, detta är sista veckan. Jag kommer att sakna henne och hoppas verkligen att ersättaren blir najs!

En lördag

2011-01-18 | 20:46:15
I lördags så gick jag, Allan och Linnea ut till Hoxton K & B. Linnea försvann snabbt men vi var kvar, dansade och köpte drinkar utanför vår budget. Efter det så drog vi till en efterfest vid Macbeth. Ingången var riktigt förfallen men där inne så var det fint. Vi dansade till Joy division och annan okänd musik, minglade med en massa australienare och kiwi's. Efter den så drog vi vidare till en hemmafest i Homerton. Den låg bara ett stenkast från där Alice och Josefin bodde förut vilket var lite mysigt. Festen bestog av folk som såg ut att vara hämtade från en himlans Dieselreklam eller något. De var någon typ av cyckelåkare, inte mig emot. Allan och jag sov hos Ben eftersom att det var alldeles för sent att ta sig hem. Nästa dag så skulle jag trevligt nog jobba så det var bara att pallra sig upp. Däckade vi kl 9 på kvällen när jag kom hem.

 


Saknar er <3

2011-01-18 | 20:18:46