Hatdag

2010-03-30 | 18:58:40
OBS!
Vänligen ha överseende med följande text:



Jävla skitpissdag!"!"!#"#

Ingen jävla tvättid! Jag får 4 spel istället för 6 av idiooooooooooten med xboxen! Ingen plats för att jobba över! Mina chefer fattar inte att det är DE som ska skriva en referens INTE jag om mig själv!! När jag väl har skrivit en själv så kan de inte ens kolla igenom att det ser bra ut och hjälpa mig med en mening! Efter tre veckors väntan på hjälp med referensen så får jag veta att de ej har tid med det. Nu måste jag ha en dålig referens för att jag e sämst på att skriva annars hinner jag inte översätta den till engelska och få de underskriven av VD:n !"#!"¤#!"#!"# Min mamma kan aldrig ställa upp, som idag när tunnelbanan var nedstängd och det inte kom några ersättningsbussar så kunde hon ej skjutsa mig till alvik där tuben gick för att då skulle hon inte hinna BADA! Hela kylen är tom och inte en enda gång lagar hon mat om inte hennes pojkvän är här!!!!!!


Nu har jag fått ut det! Tack och hej!

Black Sabbath

2010-03-29 | 18:02:53
Jag älskar gitarren i den här.. och hela låten för den delen:)



Pizza

2010-03-24 | 21:18:20
Nu har pizzerian utanför min dörr öppnat... Det bådar inte gott!



Feminist javisst

2010-03-20 | 04:21:28
Jag blir totalt vansinnig!!!


Nu för tiden så måste man tydligen vara en agressiv bitterfitta för att vara feminist! Man ska tro att det inte finns några biologiska skillnader mella män och kvinnor!


Feminism är för mig att tycka att kvinnor och män ska ha samma rättigheter! Jag är trött på att kvinnors sexualitet är tabu medan mäns är helt naturlig! Att gamla fördomar som att kvinnor är mer lämpade än män att ta hand om barn gör att de har en mer naturlig roll som barnomsörjare. Jag är trött på att män tjänar mer än kvinnor och att detta är ett argument till att män inte ska behöva vara pappalediga!

Skärpning Sverige! Vi ska vara ett föredöme när det gäller jämnställdhet, det är dags att bli den förebild vi kan vara!

Moln

2010-03-18 | 21:47:41
Jag blir så himla deppig av det här vädret!

Dessutom börjar jag nu få ångest över att jag kommer att fylla 20 två veckor efter jag kommit till London, tänk om jag inte hinner hitta några vänner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har saknat inspiration för att skriva väldigt länge nu. Jag + blogg= never gonna happen

Jag vill stycka människan som sålt xboxen till mig och aldrig ger mig de utlovade spelen, jag har nu sökt en massa kurser och psykologiprogrammet till hösten.

Over and out


Schema

2010-03-14 | 14:56:29


The twist =überhett

2010-03-07 | 13:17:37


glory glory halleluja!

2010-03-05 | 17:57:48
Nu är det äntligen slut på en vecka som kändes oändlig! Jag har jobbar över var och varannan dag så är totalt utmattad. Mitt huvud värker och jag vill sova i ett år.

Om ca. två veckor så ska det öppnas en pizzeria/restaurang precis utanför min port, kan det bli bättre?

Snart bär det av till Michaela som fyller 20 år! Jag ska bara sova/äta/bada först.