Tradera my old friend

2010-01-30 | 15:38:56
Nu har jag blivit lite tradera-galen igen. Dock har jag i alla fall inte vunnit flera föremål som är nästan idenstiska med varandra som förra gången!

Jag har bl.a. Vunnit ett xbox 360 för 1600 kr + 200kr frakt. Något som känns ganska osmart med tanke på att jag snart ska flytta till london och har 20 tusen kr kvar att spara ihop innan det kan bli verklighet och lär inte orka släpa med den dit heller.

Kul ska det bli iaf! Och spännande att se vilka spel som följer med då det inte stog i beskrivningen.


semla

2010-01-28 | 18:59:36
En semla senare så känns allting bra igen :D

Jag hjärta mat


error

2010-01-26 | 18:03:58
Jävla deppdag.

1. Ett tomt semlepaket som symboliserar den semla jag kunde ha fått

2. Failure

Nej, det är bra tack!

2010-01-24 | 13:32:40
 

Bakisdag

2010-01-23 | 21:29:42

Idag känner jag mig riktigt sugen på att bara vara hemma och mysa. Jag älskar ordet mysa för för övrigt. Jag börjar äntligen komma igång rejält med musiksurfandet som har varit på hyllan då jag inte har haft någon dator. Det enda problemet är att något konstigt har hänt med min dator så att det tar ca en minut innan youtube-klipp börjar ladda och spelas vilket får mig att vilja slänga ut datorn genom fönstret samtidigt som jag skriker svordomar och hoppar runt som en glad babian! Varför gjorde jag inte en säkerhetskopia när jag köpt datorn precis!

Jag vill nu ha en gul sjömansdräkt



Jag tror att det här blir en bra dag för att ta och rensa igenom min musiksamling, de ca 800 låtarna som jag lade ner blod svett och fyrkantiga ögon på att rensa bort har nämligen kommit in i Itunes igen nu när jag har ny dator. Jag vill bara bli av med alla pisslåtar och strukturera upp det som ska vara kvar med betyg  och konsekventa artistnamn. Nu börjar det krisa med utrymme på ipoden dessutom. Tyvärr kommer det ta en evighet, jag vet inte hur många timmar jag lade ner förra gången.  

Aktuell status: 
4257 låtar = 11,7 dagar = 22,9 GB


10-01-22

2010-01-22 | 17:52:27

Ikväll bär det av till min kusin för vinkväll sedan fortsättning där vi hamnar...


 Till kvällens ära en låt!




Foto

2010-01-19 | 22:21:50
Jag fick en uppenbarelse igår (OMG min mamma säger så hela tiden!) där jag insåg att jag verkligen vill satsa mer på mitt fotointresse! Jag har alltid fascinerats av svartvita bilder men även i färg, speciellt de som porträtterar människor. Det smutsiga och "fula" blir vackert, karaktärer framhävs och detaljer accentueras. Jag vill exprimentera, försöka fånga de känslor och tankar jag inte kan beskriva i ord. Därför ska jag försöka hitta lite litteratur kring fototeknik och kanske till och med ta en kurs.   

Dock finner jag ingen vidare inspiration i det jag ser i mitt liv nu och artificiella situationer har jag inte mod eller intresse för ännu. Det känns lite som att jag har lagt ner allt skapande i mitt liv sen jag slutade skolan. Hjärnan har som lagt ner det sättet att tänka på men jag börjar återhämta mig sen jag började blogga igen åtminstone! 



I Blame Coco feat. Robyn

2010-01-18 | 22:09:36
Jag såg precis att Robyn har gjort en låt tillsammans med Coco Sumner! Väldigt spännande att få höra I blame coco's ska/reggae musik blandas med Robyns elektro-sound, en kombo som jag aldrig hört tidigare... Electro reggae? Den känns lite punkig och så där skönt in your face! Nu när jag hörde den för första gången så var det lite svårt att njuta av den, den kändes så hård och kantig i öronen (Speciellt i de skralliga lap top-högtalarna och i youtube-kvalité) MEN det känns som att det är en sådan låt som man gillar mer och mer desto fler gånger man hör den och det är ju den bästa sortens musik enligt mig! Som man måste lyssna in... Nu börjar jag redan gilla den mer!

Furthermore när släpps I Blame Cocos debutalbum?? Jag trodde att det skulle ha kommit nu, pic up the pace please! 

Hit eller shit vad säger ni?



Minigris

2010-01-17 | 22:58:05
Jag måste ha en Royal Dandie!!

Grisar är smartare än hundar och ack så söta! Så fort jag flyttar till hus är detta vad som gäller!
Dessutom måste jag börja äta mindre kött, jag kan inte tro hur snabbt det har gått sen jag började äta kött igen att komma upp i samma köttkonsumtion som innan jag blev vegitarian. Varför är det så enkelt att gå emot sin moral och övertygelse?




Baconfeber, guldfeber, livsfeber?

2010-01-15 | 14:47:15
Hela veckan har jag legat hemma i någon slags influensa/förkylning. Antagligen en förkylning med en överkänslig drabbad. Jag har sett "alla älskar Ramond", "Livet enligt Jim" och dåliga repriser av diverse meningslösa hjärndödande seirer till förbannelse!

Nu är febern nere och jag känner mig förlamad efter en veckas ineffektivitet, improduktivitet och väggstirrande. Någon stans nere i mig, djupt nere börjar något rycka upp sig och försöka få resten av min slöa varelse att dra igång livet igen men att trotsa kylan och sjukdom känns riktigt oinbjudande!

Nu är det ju faktiskt det nya året, det år då allt ska hända! Jag har inte längre skolan som ett ankare utan kan i avsaknad av verkliga hinder slita upp mina rötter och dra söderut. Vilket jag också ska, vill och hoppas göra! I fokus nu är en flytt till London men tyvärr är det inte så lätt som det egentligen är att packa väskan och ge sig av. Jag har i hela mitt liv varit en "följare", någon som gärna hakar på det mesta. Trots detta är att på egen hand ta initiativ, planera och verkställa det största hindret av alla för mig. Om jag inte möter detta nu så kommer alltid hindret att finnas kvar. Jag ska bara få arslet ur vagnen och göra det!

Just do it liksom!  

2009

2010-01-15 | 13:45:52

2009 kom som en tornado av studieångest, frihet och ansvar.

Först kom sluttampen av av skoltiden, något som livet mer eller mindre hade kretsat kring under de senaste 13 åren av ens liv. Alla skolarbeten som man hade skjutit fram och tänkt att man skulle göra en annan gång var det plötsligt dags att ta i tu med och efter en inte så smärtfri process blev de gjorda. Oh vilken lättnad när det äntligen var finito!

Studenten kom



Sommaren var relativt händelselös, många dagar spenderades på Rävlinge, pappas landställe. Där rullade tillvaron på riktigt avslappnat. Saker bygggdes, lagades och dekorerades. Det känndes som at man fick saker gjort, något lite mer konkret än skolarbetet. Annat som hände var, kräftskiva i bromma, idylliskt midsommarfirande och Hultsfredfestivalen, värdelöst väder gjorde den till en ganska deprimerande festival.  




Under hösten och vintern låg fokus på att arbeta och att tillsist få till en rutin i tillvaron, träna, äta vid bestämda tider, ha fritid utan läxpress osv. Anna och jag drog igång med drejningen igen och jag och Nadja fick äntligen igång träningen som har väntat i åratal på min närvaro. För första gången sen min barndom kände jag mig balanserad och i kontroll även om jag hann med några dekadenta kvällar som Popaganda.

Nyår