Statusuppdatering

2010-06-28 | 20:46:37
Hej ursäkta mitt dåliga blogguppdaterande men jag har haft fullt upp och nu slut internet! Det räcker endast till mejl och sådant, därför kommer bilder från helgen nästa helg eller innan om jag hittar någon 3-shop där jag jobbar(annars ej öppet)

I fredags firade jag midsommar men en riktig midsommarstång och Carola-sånger etc, dock var det på en pub men på lördagen så var jag vid en stång i Hyde park en kortis efter jobbet så det var lite mer genuint. Efter det gick jag och såg STEVIE WONDER!!! GRYMT!!! Sedan var det ännu ett sangriaparty och på söndagen dog internetet:( 

Mer om det senare nu har jag kommit hem från jobbet och lyssnar på Lou Reed/Velvet Underground för jag har kommit in i en grov Lou Reed/Velvet Underground - period igen. Det är 800 grader trots två vidöppna fönster. Jag har inte tvättat på år och dagar så jag har slut strumpor igen,  Nu ska jag laga köttbullar i tikka masalasås= Det som går ut i kylen.

Om det inte redan har gått ut...

Dejt or not dejt

2010-06-23 | 21:35:01
Idag har jag jobbat hela dagen, det har varit relativt lugnt hela dagen så det har känts som en lång dag. Hela London är återigen som en bastu och jag ligger här hemma nu med fönsterna öppna i lätta kläder utan att kunna sluta svettas. Tunnelbansturen hem var som en överfylld en ångbastu...mmm..

Imorgon så ska jag på date men nu börjar jag verkligen få kalla fötter för killen verkar ju vara världens rixpucko!!!!!!!! Låt mig demonstrera genom att visa de sms han skickar OMG!!


"Yo, how you been? Where do you wanna head to tomorrow night?" - OKEJ lugnt, lite onajs med ngn som skriver yo ist för Hi men ok..

Jag säger: lalal jag känner inte london direkt så du får bestämma typ, gärna i väst..

"Yer cool i'm west. Where about's are you at?" -  YER COOL IM WEST....? Ska jag dejta en jävla rappare eller vad är det frågan om??

För övrigt så tröttnar jag bara av det faktum att han inte kan styra någon plan när han bjuder ut någon. Jag är väl bortskämd efter Sebastian. Aja.. Vi får se om det blir av eller ej..

Omelett

2010-06-22 | 22:35:23
Nu har jag bestämt mig för att försöka uppdatera bloggen lite oftare, inte bara när jag har varit ute, det börjar se ut som att det inte går en dag då jag inte har ett vinglas i handen. Voila!

Idag har jag jobbat hela dagen och nu kom jag hem till mitt tomma rum (ingen Anna), jag gjorde en spenatomelett som var godare än den såg ut. På tv visas et program om Lejon, kul... NEJ för det hela består av en lång disektion av ett lejon och en tiger.. Deprimerande. Jag ska ta ett bad istället och läsa min nya bok som jag har lånat av min kollega.

Något jag inte kan få ur tankarna är att jag har råkat tacka ja till att jobba på midsommar, så istället för att vara ute i Hyde Park med en massa människor hela dagen på lördagen så kommer jag sitta fast på jobbet. PISSS

OBS! ignorera den gråa pölen som omeletten ligger i.



Monday

2010-06-22 | 22:20:59
Efter avskedskvällen så slappade jag och Anna mest, vi åt goda mackor som heter något jag inte kan stava på deli'n runt hörnet, vi shoppade, gick på promenad i Hyde Park och åt på en pub.

På måndag morgon gick jag och Anna till Pret och åt frukost innan jag åkte till jobbet och hon hem till Sverige. Efter jobbet åkte jag direkt till Embankment och satt i parken och läste med pastasallad till middag. Snart kom Lisa och vi satte oss på vinbaren där och pratade samt drack vin och åt oliver. Efter en timme eller så anslöt sig även Irene och Linnea till vårt muntra pladder. Vi började när baren stängt, ta oss mot en nattklubb men jag tog tillslut tuben hem istället. När jag kom till Holborn så stog det sista tåget för natten redan på perongen och jag han precis. Rätt onajs att gå upp dagen efter för att jobba men nu är jag nya härdade Gaia så det var lugnt.

 

 


Avskedskväll

2010-06-20 | 23:30:37
Nu ska en massa vänner som har pluggat här i London åka hem och återgå till svenska högskolor... Som avsked så åt vi middag på restaurang och åkte sen till Koko.



















Tisdag i Embankment

2010-06-17 | 23:00:52
På tisdagen så var jag på en vinbar i Embankment med Linnea, Lisa och hennes pojkvän Jerry som just kommit hit.
Stämningen var på topp och vinet var välsmakande, lite mycket råttor som sprang lite för nära bara..

 


Lördag

2010-06-14 | 21:42:30
Efter att ha försökt fixa ett bankkonto utan resultat halva dagen så åkte jag och Anna till Harrods och kollade runt, hon köpte massvis med delikata macarons. Jag köpte lite gott bröd. Vi satte oss en snabbis i Hyde park och åt men Anna var tvungen att åka så jag satt kvar själv. Ganska snart så gick jag på en promenad genom parken, såg alla rullskridskoåkare, de nykläckta svanarna, alla människor i trampbåtar, rosenträdgården och svärmar med ekorrar. Från Hyde Park corner åkte jag åkte till Stratford för att se Prince of Persia med lite folk efteråt ta några trötta öl.







Den oändliga vandringen

2010-06-14 | 00:25:45
Efter jobbet på fredagen så åkte jag mot Queensway till en pub där den klassiska gitarristen/sångaren som spelade covers snart tog över efter någon skrikig fotbollsmatch. Dit kom senare Anna och Jules ett tag men de var trötta och drog hem när vi drog därifrån.  Vi vandrade till Notting Hill för att dra vidare men eftersom att vi var för fattiga så hamnade vi på en mexikansk restaurang istället (där jag brände svinmycket pengar i alla fall).

Efter att jag hade plockat ner alla rester i en matlåda så började jag Lisa och Therese att vandra, vi gick i en timme hela vägen till Marble Arch. På vägen, efter mycket tjat från mig så gjorde vi "inbrott" i kensington gardens genom att klämmaoss igenom en rundel och satt där ett tag men efter som att hela laget inte var på så vandrade vi snart vidare. Väl i Marble arch satt vi i gräset och berättade skämt och gåtor tills det var svinkallt och alla drog åt sitt håll.

När jag kom hem så mimade jag til töntiga ballader i spegeln och filmade det hela, kan hända att det kommer dyka upp en film på det om jag får tid.

 

 


Anna och Jules

2010-06-09 | 22:40:59
I måndags kom kära Anna och Jules hit för att stanna i två veckor, på tisdagen gick vi ut och åt och drack öl på en pub i Notting Hill. Multo bene!






Jules kan ej vara seriös på en enda bild...






Black Daniels

2010-06-06 | 17:32:43


Lördag

2010-06-06 | 17:21:00
Kvällen började med förkrök hos Lisa och co med ölspel, dansbandsmusik och våldsam buggdans som slutade på golvet. Därefter begav vi oss in till Camden för att gå till Coco som var alldeles för dyrt, hela 17 pund så istället träffade vi Anders med vän på en klubb/bar långt å fanders i Camden. Det stängde ganska snart så vi plankade in på något ställe som var alldeles för varmt för att stanna på, i rökrutan lärde jag mig att presentera mig på Somaliska. Efterfest hemma hos Anders med vidrig vinägerpizza, vin och jamming session (Anders spelar vackert på piano medan jag och Lisa sjunger titaniclåten gräsligt samt försöker få fram ljud genom en Didgeridoo). Efter det blev det till att kolla på kvälls/morgon- himmlen från balkongen med gamla engångsgrillar som fotstöd.

Morgonen där på så käkade vi bakismat och skrattade av trötthet åt allt från bilder på korvar till bilder på korvar. Tillslut landade vi i Hyde Park med donkenmat där vi sov i gräset.















Notting hill arts club

2010-06-05 | 17:55:36
Nu har jag normalt internet igen efter att det tog slut!! I onsdags var jag på Noting Hill Arts club och hade mycket roligare än jag borde ha haft med svinbra band och dans i bastuliknande förhållanden. Jag stukade dessutom foten på vägen hem. Dagen efter på jobbet var halvkul.