Quiz night

2010-05-31 | 13:30:50
Jag mötte upp Lisa och Therese samt deras två klasskompisar som var i London över helgen. Vi kom sist på quizzen men ack vad vi försökte. Det blev en rätt tidig kväll så jag hann ta tuben till Holborn där jag missade sista tunnelbanan mot Hammersmith så jag fick ta bussen. Det blev en liten promenad men tillslut hittade jag rätt. Väl hemma blev det bagel med guacamole och till att se på LOST.

Klockan tio i sju ringde väckarklockan och jag fick panik men insåg snart att det faktiskt är bank holliday idag så jag behövde inte gå upp.

 

Vi fick runt 11 poäng av 30!







Söndag i blåst

2010-05-30 | 18:30:47
Pga vårt "musproblem" så har Doris (min Landlady) satt upp humana fällor och två av dessa hade stängts så jag tog med dem till parken för att släppa ut mössen, det kändes verkligen som att det var något däri men det var tomt. Istället köpte jag kycklingkebab som jag åt i parken, blåsigt men skönt. Imorgon är det bank holliday = ledig så ikväll ska jag på ngn quiz som jag inte riktigt har fattat vad det är.






Sangria!

2010-05-29 | 16:46:56
Sangriakväll hos Sara och hennes spanska housemates. Ack så länge sen jag fick prata spanska, jag vill verkligen ta upp det igen och lära mig grunderna som jag har missat. Festen var supertrevlig och det minglades hej vilt , på spanska, svenska, italienska och engelska. La segreteria e il primo piano. Dock så blev jag tillslut trött och drog en Gaia som vanligt. Det är ju därför det heter att dra en Gaia hehe. Sen att jag hade varit uppe sen kl. 7 bidrog ju.







Söndag i sol

2010-05-29 | 16:32:30
I söndags var jag i parken och solade hela dagen, nu regnar det och är kallt.





Nirvana

2010-05-27 | 21:09:13
Idag känner jag bara för att ligga i mitt nedsläckta rum, lyssna på Nirvana och inte duscha vilket inte är lika deppigt som det låter. Så här känner jag visserligen alltid innan jag har ätit så jag får väl pallra mig iväg och laga mat så att jag får något gjort ikväll.


Hot hot hot

2010-05-23 | 21:56:09
Idag har det varit 27 grader varmt. Varmare än Sthlm som varmast på sommaren. För första ggr på länge så har det verkligen känts som att jag är i ett annat land. Imorgon ska det bli 29....

Lördag

2010-05-23 | 12:38:14
Solen strålade, fåglarna sjöng, follk gick i T-shirt, spelade fotboll, åkte inlines etc. DET VAR SOMMAR! (Idag med!) Så fort jag hade vaknat och gjort mig iordning så begav jag mig till Hyde park där jag träffade en massa svenskar till exempel Linnea, Lisa, Sara och Isabelle. Vi spelade kubb och drack öl/vin i solen. När det började bli svalare och vi hungrigare så tog vi oss hem till Lisa, köpte med lite mat som blev en tråkig tomatsås och lite grogg på det. Vi spelade ölspelet och lyssnade på musik. Väldigt trevligt. Sedan åkte vi till Camden där alla bangade ur och åkte hem förutom Lisa som lämnades med lite annat folk.

All in all så har det varit en superhelg förutom att jag har fått tillbaka mitt elaka fyllaGaia-jag = dryg på fyllan. Jag hoppas att jag har kommit undan med det för den här gången.











Fredag

2010-05-23 | 12:12:30
På fredagen var jag så duktig att jag efter att ha jobbat hela dagen lyckades ta mig ut. Anders band spelade på ett ställe som hette 333 mother club så Isabelle, Sofie och jag åkte dit. Spelningen var bra och senare så var det superbra drag på klubben. Återigen inte riktigt min stil men men det var kul i alla fall. Som vanligt så tog det ett antal timmar att ta sig hem ganska smidigt denna gång dock.

 

 

 


Kväll

2010-05-20 | 23:16:53
Idag har varit en lång jobbig dag men efter jobbet kände jag mig inte alls lika död som igår. På vägen hem så var det strålande sol och 80 grader varmt så jag skyndade mig hem bytte om till klänning och vårjacka sen letade jag efter någon sallad att ta med att äta i parken. När jag kom fram så hann jag precis njuta av de sista strålarna sol innan de gick ner bakom trädtopparna. Nästa gång så blir det till att gå direkt så att jag kan få tillbaka min bränna.

På vägen hem från parken så var allt så perfekt, inte för varmt inte för kallt, vacker himmel och kvittrande fåglar. Jag kunde inte förmå mig att gå in och bara kolla på tv så jag satte mig på ett staket och kollade på den skiftande himlen i ytterligare 40 minuter.


 


Ho-ho-ho green giant

2010-05-18 | 22:32:30


Monday

2010-05-17 | 21:37:41
Idag har jag jobbat min andra dag och jag är totalt slut!!!!!Jag kommer bli så himla tränad av det här jobbet att jag går ner 800 kilo!

Det känns skönt att äntligen vara trött av att ha gjort någonting konstruktivt. Att slippa känslan av rastlöshet och bara njuta av att ligga i sängen/soffan med fönstret öppet, den svala kvällsluften letandes in och fötterna upphöjda så att de slutar bulta. Jag har lärt mig så himla mycket idag, så gott som bemästrat kassan, ringt leverantörer, gått till ett sjukhus med recept, arkiverat,  möblerat om, monterat, donat, organiserat och lyssnat på information om mediciner m.m.!


 




Weekend

2010-05-16 | 20:27:51
På fredagen jobbade jag min första dag på apoteket. Det var väldigt mycket att göra och massa kunder som kom in och ut hela tiden. Jag tror att det blir en bra erfarenhet och att det härdar mig lite men jag är lite osäker på lönen, om jag skulle ha valt postal gold och fått lite mer pengar... Well well. Efter dagens slut gick jag på afterwork med mina kollegor och hade det trevligt.

På lördagen så fyllde en svensk kille 30 år och det firades med hemmafest där det praktiskt taget bara var svenska människor men det var väldigt kul. Någon hade bokat en strippa vilket var mer pinsamt än roligt. Tyvärr får bilderna från den delen av kvällen förbli osedda. Men här är resten!

PS. På vägen hem tog jag mig till stan för att byta buss, tillsammans med tjejerna jag åkte dit med. Min buss skulle komma efter 5 minuter och alla åkte åt sitt håll. Men det är ju inte en riktig natt i London om inte något krångel med kollektivtraffiken inträffar. Av någon anledning så kom inte bussen. Jag satt med några britter som också skulle till Hammersmith. Det var en tjej med hennes pojkvän och deras killkompis. Plötsligt hoppade pojkvännen på en buss och lämnade oss kvar så tjejen blev något slagt emotionellt vrak och killkompisen försökte lappa ihop situationen. Jag halvt släpade med dem till Oxford street för att ta en annan buss och när vi väl var där så började tjejen gråta. Tillslut tvingade jag med dem till rätt busshållplats och vi tog oss hem. Tur för dem annars hade de fått stå där hela natten. Allt detta tog några timmar så trots att vi åkte rätt tidigt från festen var jag hemma halv fem.


Såhär kändes det att se stripshowen

Bussällskap

 





iiiiiih!!

2010-05-15 | 17:37:14
Fantastiskt nog så har jag en mus i mitt rum och en familj möss på jobbet. Jag ska slänga sopor, resterande ostbågar, kex, bröd. Allt som inte kan vara i kylen helt enkelt. Jag börjar bli mer och mer trött på att bo här själv och den där musen var inte precis det sällskap jag har letat efter. Jag kan nästan känna hur dess små tassar springer snabbt över min kropp bläääää! Det värsta är dock att jag vill inte döda den heller. Jag vil inte komma hem och hitta den lilla stackaren död i en fälla. Det bästa skulle vara om katten tog den men med bara hälften av tänderna kvar så kan jag inte se Mohrli som en musmördare.




Jazzkväll

2010-05-13 | 12:57:25


Svenskutgång

2010-05-12 | 12:36:00
Igår gick jag och tog några öl med ett gäng svenskar. De var verkligen BARA svenskar och dessutom var vi på en svensk bar där de visade svensk hockey, hade en svensk bartender, sålde snus, kir och köttbullar. Utöver det var det tavlor med 50-tals reklambilder med svenska produkter. Det var ganska lustigt faktiskt men trots det så var det mycket trevligt. Det var väldigt blandade människor vilket alltid är najs.

Nu vill jag pizza

Alla var inte så taggade, hehe